تفسیر نشانه آب و آثار و علائم آب در گنج یابی و دفینه یابی

تفسیر نشانه آب و آثار و علائم آب در گنج یابی و دفینه یابی

تفسیر نشانه آب و آثار و علائم آب در گنج یابی و دفینه یابی

برای آشنایی با سنگ های نگهبان گنج و دفینه به ادامه این مطلب در سایت دعا 786 مراجعه کنید … زندیان در بزرگترین گستره خود بر تمام ایران کنونی (به جز ولایات خراسان و سیستان) و بخشهایی از قفقاز و ارمنستان و گرجستان و میانرودان حکومت میکردند. آنها از بحرین به این حدودها مهاجرت نموده و به تدریج زمام امور قائن و نهبندان و تمام خراسان تا هرات را به دست گرفتهاند و دامنه نفوذ خود را تا جنوب ایران گسترش دادهاند. در طول این جنگ داخلی، ایران برای همیشه بصره را در سال ۱۷۷۹ بهدست عثمانیها از دست داد. اگر یک فلزیاب آنتنی با فلزیاب مغناطیسی، فلزیاب ولتاژ القایی یا هر کدام دسته از این فلزیابها یا دستگاهها در یک جعبه کنترل باشد و به عنوان فلزیاب ترکیبی فرکانسی، رادار زمینی دستی یا معدنیاب ارائه گردد ذاتاً دارای توانایی تشخیص نوع فرکانس طلا یا انواع فلزات نمیباشد. در سال ۱۳۹۷ دستگاهی برای ردیابی «هر نوع ماده جامد یا مایع» با برد ۴۲ کیلومتر در ارومیه نمایش داده شد که گفته میشود آن هم مبتنی بر امواج الکترومغناطیس است و فردی بنام کامبیز گلشنی مدعی اختراع آن بود. احمد شاه درانی، یکی از افسران نادر، کشور مستقلی را تأسیس کرد که در نهایت به افغانستان امروزی تبدیل شد.

قلمرو خانواده خود نادر، به قلمرو کوچکی در خراسان کاهش یافت. پس از مرگ نادر، دوره ای از هرج و مرج در ایران آغاز شد، زیرا فرماندهان ارتش نادر برای کسب قدرت با یکدیگر میجنگیدند. ایراکلی دوم پس از مرگ تیموراز دوم کنترل کارتلی را نیز بهدست گرفت، بنابراین این دو حکومت به عنوان پادشاهی کارتلی-کاختی متحد شدند و نخستین حاکمیت گرجستان در سه سده اخیر بود که بر یک گرجستان شرقی متحد از نظر سیاسی ریاست میکرد. پیروزیهای آغامحمدخان قاجار بر زندیان همراه با خشونت و جنایات بودهاست؛ از نمونههای آن نیز محاصره کرمان بود که در آن، زنان و کودکان به عنوان برده به سربازان داده شدند و مردان بالغ، کور گشتند یا کشته شدند. کریمخان برای خود از عنوان پادشاه استفاده نکرد و خویشتن را وکیل الرعایا خواند. همانطور که از نام این هنر پیداست، مصالح اصلی بکار رفته در این هنر گچ میباشد. آغامحمدخان پس از نزدیک به دو دهه لشکرکشی بیوقفه در سال ۱۱۶۱خورشیدی/۱۷۹۵میلادی، در تهران تاج گزاری کرد و بدین ترتیب دودمان قاجار تأسیس شد. آغامحمدخان قاجار لطفعلیخان زند را شکست داد و او را پس از دستگیری، شکنجه و اعدام کرد. او همچنین با قاطعیت حکومت ایران را بر کل قفقاز، بحرین و همچنین بخشهای وسیعی از آناتولی و میانرودان مجدداً برقرار کرد.

رضاشاه شالودهٔ دولتش را بر دوپایهٔ ارتش و بوروکراسی پایهگذاری کرد که اولی در دوران حکومت وی تا ده برابر و دومی هفده برابر رشد کردند. در نتیجهٔ این استبداد و توانایی ضبط و تصرف بی ضابطهٔ اموال و نبود امنیت برای مالکیت خصوصی فرایند انباشت سرمایه در ایران به وجود نیامده بود. ق، محمد تیمور سلطان پسر شیبک خان با همراهی عبیدالله خان ازبک به جانب خراسان حملهور و از مرو تا اسفراین را به تصرف خود درمیآورد و تا چند ماه بر این مناطق تاخت تاز کرد و با شنیدن حرکت سپاه صفویه به سمت خراسان، از این منطقه گریخته و درهمین زمان برون سلطان تکلو حاکم اسفراین بود و در سال ۹۲۰ ه. پایان کار دودمان قاجار و تصرف تدریجی قدرت به دست رضاشاه تحولی اساسی را در ساختار دولت، بوروکراسی و اعمال حاکمیت بر مناطق دور از پایتخت به وجود آورد که تا پیش از آن سابقه نداشت. عثمانیها سرزمینهای از دست رفته خود در آناتولی را پس گرفتند. اما برخلاف دو سلسلهٔ پیشین که به سرعت پس از مرگ بنیانگذار آن مضمحل میشدند، توانستند نزدیک به یک و نیم سده بر مصدر قدرت باقی بمانند. هدف متفقین، ایمنسازی میدانهای نفتی ایران و اطمینان از خطوط تدارکاتشان بود.

در دوره هرجومرج پساز نادرشاه، کریمخان زند با علیمردانخان متحد شد، در ۱۷۵۰ م اصفهان را فتح نمودند و حکومت را در ایران بهدست گفتند؛ در نهایت، کریمخان توانست علیمردانخان را نیز از میدان بدر کند. هنگامیکه ارتش آلمان در برابر ارتش شوروی بسیار موفق عمل کرد، دولت ایران انتظار داشت آلمان در جنگ پیروز شود و تبدیل به نیروی قدرتمندی در جهان شود، بنابراین درخواستهای بریتانیا و شوروی برای اخراج آلمانیها از ایران را رد کرد. بهطور کلی شواهد باستانشناسی از دوران ایلخانی بیانگر رشد و شکوفایی شهر اسفراین میباشد؛ به گونهای که شهر اسفراین در این دوره بیشترین گستردگی را داشته و شهر به بخشهای مختلف چون بخش صنعتی، ضرابخانه، بازار، مسجد و آبانبار و بخش حاکمنشین تقسیم میشدهاست که احتمالاً بخشهای متعدد دیگری نیز داشته؛ که به دلیل وسعت زیاد شهر و کمبود کاوشهای باستانشناسی تاکنون باستان شناسان موفق به کشف و دستیابی به آنها نشدهاند. این اقدامات موجب تنشهایی در سال ۱۹۳۵ شد و هنگامی که بازاریان و روستاییان در حرم امام رضا در مشهد قیام کردند و شعارهایی سر دادند که موجب شد سربازان قیامها را سرکوب کنند و دهها نفر کشته و صدها نفر زخمی بر جای بماند. رضاشاه تقریباً ۱۶ سال حکومت کرد تا اینکه در ۱۶ سپتامبر ۱۹۴۱، در اثر حمله انگلیس و شوروی به ایران، کنارهگیری کرد.


این لینک
منبع
سایت
سایت منبع
لینک منبع
این سایت
اینجا
این سایت
این لینک
منبع